Decoratie

BREXIT Scan

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. MeerMKB helpt u daarbij.

Wat is de MeerMKB BREXIT Scan?

 Na de MeerMKB BREXIT Scan weet u of u te maken krijgt met de BREXIT en wat daarvan de consequenties (kunnen) zijn voor uw onderneming. De specialisten van MeerMKB adviseren en assisteren u bij het implementeren van BREXIT maatregelen.

Waarom de MeerMKB BREXIT Scan?

De BREXIT kan uw onderneming behoorlijk raken. Zowel in negatieve als in positieve zin. U wilt niet voor verassingen komen te staan. 

De MeerMKB BREXIT Scan: iets voor uw onderneming?

Wanneer uw onderneming diensten en/of goederen exporteert naar en/of importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk of uw onderneming van plan is zaken te gaan doen in of met ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk krijgt u te maken met de BREXIT.

Wat kost de MeerMKB BREXIT Scan?

De MeerMKB BREXIT Scan is er vanaf 795 EUR ex BTW. U kunt bij de overheid een BREXIT voucher aanvragen: deze geeft recht op een vergoeding van 50% van de advieskosten met een maximum van 2500 EUR ex BTW. 

Neem nu contact met ons op!