Decoratie

DOE DE RISICOSCAN IN 40 VRAGEN EN 5 MINUTEN

Het doel van deze test is om door middel van 40 eenvoudige ja/nee-vragen in 5 minuten een indruk te krijgen hoe het gesteld is met de risico's die uw organisatie loopt. 

De 40 vragen zijn verdeeld over 8 categorie├źn. Zo ontstaat er een globaal beeld van de risico's binnen uw bedrijf en de mate waarin deze zijn afgedekt. U weet dan waar de sterke en zwakke punten van uw organisatie liggen. 

Deze scan is niet volledig! Risico's doen zich op vele terreinen voor. De scan richt zich met name op de risico's die niet-organisatie specifiek zijn en die ondernemingen wettelijk verplicht zijn adequaat af te dekken.

Denk niet te lang na bij de vragen, maar geef het antwoord dat het eerste bij u op komt. Geef de antwoorden zo eerlijk mogelijk:  hou uzelf niet voor de gek! 

De uitkomst van de check wordt direct verstuurd naar het email adres dat u heeft ingevuld. Een rode uitkomst hoeft niet te betekenen dat u uw zaken niet goed geregeld heeft, maar het geeft aan dat er mogelijkheden zijn om het nog beter te gaan doen: u laat kansen liggen! Een groene uitkomst daarentegen betekent niet dat er geen verbeteringen meer mogelijk zijn.

Veel succes en plezier bij het beantwoorden van de vragen.

Mocht u naar aanleiding van de uitkomsten van de check nog vragen hebben, stuur een mail: Vraag naar aanleiding van de risicoscan of bel 0800 - 2222 234

Doe de check!